Crioterapie

+

Procedura criolipoliza
Procedura criolipoliza Kryoslim

Procedura de criolipoliza

Ce se intampla in timpul tratamentului?

Capul echipamentului Profislim Kryoslim este pozitionat pe zona de tratament. Prin intermediul vacuum-ului si a racirii controlate, zona de tratament este racita, iar celulele grase care sunt sensibile la frig sunt afectate si mor. Pielea si celelalte tesuturi nu sunt afectate. Celule grase moarte sunt eliminate natural din organism treptat in urmatoarele 2-3 luni.
 

Cum functioneaza?

Cate sedinte sunt necesare?
In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare 1 pana la 3 sedinte. Perioada dintre sedinte trebuie sa fie de minim 45 de zile.

 

Care vor fi rezultatele si cand vor fi vizibile?
In functie de grosimea stratului initial de grasime, pierderea va fi intre 3-15 mm; in ceea ce priveste procentul de tesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Aproximativ 40% din rezultate vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile, dar perioada optima pentru a putea observa rezultatele este de minim 6 saptamani. Dupa aceasta perioada se poate recomanda sau nu o noua sedinta de tratament.

 

Cine sunt persoanele carora li se recomanda criolipoliza?
Criolipoliza este recomanda pentru toate zonele cu strat de grasime. Candidatul ideal nu este o persoana obeza ci o persoana care doreste sa reduca stratul de grasime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, solduri, coapse, fese, brate etcCe simte pacientul in timpul tratamentului?
Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. Ei simt la inceput o presiune in zona de tratament (datorita vacuum-ului) si apoi o senzatie de frig locala, in special la inceputul procedurii.
Dupa finalizarea procedurii, de obicei, in zona de tratament va fi prezenta o roseata si o oarecare amorteala care poate dura cateva ore. In mod exceptional pot aparea mici hematoame care vor disparea in cateva zile.
Pacientul se poate intoarce imediat dupa tratament la activitatile sale zilnice fara a simti un disconfort.

 

Care este diferenta fata de alte proceduri?
Rezultatele criolipolizei constau in reducerea vizibila si naturala a tesutului gras, fara a experimenta metode invazive, metode chirurgicale ca liposcutia. In acelasi timp nu exista riscul de a afecta tesuturi inconjuratoare cum se intampla la radiofrecventa, ultrasunete sau tratamente cu laser.

 

Rezultatele sunt definive?
Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat si definitiv prin metabolismul natural al corpului. Cu o dieta normala si cu exercitii fizice rezultatele vor fi durabile.

 

Contraindicatii

Sarcina, perioada de alaptare, cancer, inflamatii acute, probleme renale, ale ficatului, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi de metal si plastic

 

Efecte adverse

Nu exista niciun fel de efecte adverse sau complicatii, mai mult de o usoara roseata a pielii, prezenta cateva ore dupa interventie. Rar, pot aparea vanatai care dispar in cateva zile.

 

 

Precautii procedura

1.Efectuati fiecare procedura de criolipoliza aplicand servetelul cu gel crioprotectiv pe suprafata ce urmeaza a fi tratata. La fiecare aplicare a capului de lucru folositi un servetel crioprotectiv nou.
 
2.In timpul procedurii, la fiecare 20 de minute folositi functia "pauza" si verificati aspectul pielii si starea servetelului. Adaugati gel din pachet pe suprafata servetelului daca constatati ca e uscat.
 
3.Efectuarea unei proceduri fara servetel cu gel crioprotectiv sau folosirea unui servetel care nu are destul gel pot duce la degeraturi ale pielii.

 

Rezultate criolipoliza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie video

 

 

 

Cum functioneaza criolipoliza
Cine poate face criolipoliza